Viikonlopun työpajoissa paneudutaan paikalliseen aktivismiin ja osallistumiseen

Ympäristö vaatii rauhaa -tapahtuman ohjelmassa on luvassa työpajat lauantaina 19.11. klo 15.30-16.30 ja sunnuntaina 20.11. klo 12.15-13.00. Lauantaina työpajojen teemana on ”Millä keinoin vahvistamaan ympäristö- ja rauhantyötä paikallisesti?”, johon näkemyksiä antaa ennen työpajojen alkua kirjailija Anni Kytömäen ja Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodeniuksen puheenvuorot. Sunnuntain työpajojen teemana on ”Miten saadaan ihmiset laajemmin mukaan työhön planeetan ja rauhan puolesta?”. Työpajojen keskusteluja ja huomioita puretaan kummankin päivän loppupuolella auditoriossa koko porukalla.

Tarkoituksena työpajoissa on lähestyä pienemmällä porukalla aiheita, keskustella yhdessä ja tehdä uusiakin oivalluksia. Työpajoja varten on suunniteltu kysymyspatteristo, jonka avulla vetäjät voivat lähtevät käynnistämään keskustelua. Zoom-osallistujille annetaan sama kysymyspatteristo itsenäistä työskentelyä varten.

Työpajojen ensisijainen kieli Tampereella on suomi. Tarvittaessa joku työpajan jäsenistä voi toimia ikään kuin tulkkina, mikäli englannin kieltä on tarvetta käyttää. Vetäjille jaettu kysymyspatteristo on myös englanniksi, joten sekin toimii tarvittaessa apuna työskentelyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

FI