Suunnittelupalaveri Zoomissa maanantaina 27.6. edistää rauhan ja ympäristön yhteistoiminnan valmisteluja

SKP:n rauhan- ja ympäristöryhmät sekä Demokraattinen sivistysliitto kutsuvat rauhan- ja ympäristöjärjestöjä sekä aktivisteja suunnittelemaan ja tekemään yhteistoimintaa rauhan ja ympäristön teemoilla.

Aloitteenamme on koota nykyistä paremmin yhteen rauhan ja ympäristön puolesta toimivia järjestöjä ja aktivisteja Suomessa ja kansainvälisesti Ympäristö vaatii rauhaa -nimellä kulkevaan hankkeeseen, jonka valtakunnallisena ja kansainvälisenä tapahtumana pidetään hybridiviikonloppu 19.-20.11. Tampereella, Työväenmuseo Werstaan auditoriossa, sekä verkossa Zoomissa.

Tervetuloa Ympäristö vaatii rauhaa -hankkeen Zoom-suunnittelupalaveriin maanantaina 27.6. klo 16 alkaen! Säännöllisissä palavereissa päivitämme 19.-20.11. tapahtuman tilannetta sekä keskustelemme käytännön järjestelyiden ja suunnittelujen eteenpäin viemisestä.

Rauhanliikkeen ja ympäristöliikkeen tiiviimmän yhteistyön tarve on tullut esiin muun muassa aktivistien keskinäisissä keskusteluissa sekä tarkastaeltaessa Suomea ja koko maailmaa lähestyviä uhkia.

Lähetä sähköpostia hankkeen koordinaattori Jiri Mäntysalolle, niin saat linkin palaveriin – Jiriltä saat myös tarvittaessa lisätietoja hankkeesta, tapahtumasta ja palaverista: jiri.mantysalo@desili.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

FI