Rauhan ja ympäristön yhteistoiminta puhuttaa Maailma kylässä -festivaalilla 29.5.

Spartacus-säätiö on mukana omalla teltallaan Maailma kylässä -festivaalin Mahdollisuuksien torilla (Helsingin Kauppatori) sunnuntaina 29.5. klo 11-19. Telttapaikkamme on 142. Tervetuloa käymään teltalla!

Esittelyssä on säätiön julkaisema uusi ilmasto- ja ympäristöaiheisiin paneutuva pamfletti, joka asettaa tämän hetken kuumimman kysymyksen: Mikä meitä estää pysäyttämästä ilmastonmuutosta? Jossainhan on oltava syyt ja syylliset sille, etteivät päätökset ja muutokset etene. ’Mikä meitä estää?’ -pamfletti löytää kirjoittajinsa avulla vastaukset tähän sekä esittää myöskin ratkaisun väyliä pulmiin.

Teltalta löydät myös tietoa ja voit keskustella rauhan- ja ympäristöliikkeiden yhteistoimintaan tähtäävästä Ympäristö vaatii rauhaa -hankkeesta ja sen ensimmäisestä isosta hybriditapahtumasta Tampereella ja verkossa marraskuussa 2022.

Mahdollisuus allekirjoittaa kansainvälinen vetoomus Kurdistanin työväenpuolueen PKK:n poistamiseksi EU:n terroristijärjestöjen listalta! Vetoomukseen kerätään nimiä osana Kommunistinuorten, Kurdien demokraattisen yhteisökeskuksen ja Spartacus-säätiön Kurdistan-solidaarisuushanketta, joka on käynnissä tämän vuoden ajan.

Tule käymään Spartacus-säätiön teltalla Helsingin Kauppatorilla 29.5. klo 11-19 – nähdään!

Kaikki Mahdollisuuksien torin näytteilleasettajat ja lisätietoja täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

FI