Päivämäärä ja paikka vahvistunut! Ympäristö vaatii rauhaa -tapahtuma pidetään Tampereella ja verkossa 19.-20.11.

Työväenmuseo Werstaan auditorio Tampereella täyttyy rauhan ja ympäristön puolesta toimivien keskusteluista planeettaa uhkaavien ongelmien ratkaisemiseksi lauantaina ja sunnuntaina 19.-20.11.2022 – tervetuloa lämpimästi osallistumaan ja tekemään tapahtumaa!

Tampereen keskustassa, hyvien yhteyksien lähellä oleva Työväenmuseo Werstas tallentaa valtakunnallisesti suomalaista työelämää ja sosiaalihistoriaa. Museo sijaitsee Tampereella Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Werstaan auditorio toimii viikonloppuna 19.-20.11. Ympäristö vaatii rauhaa -tapahtuman fyysisenä paikkana. Tapahtuma pidetään hybridinä, joten siihen on mahdollista osallistua myös etänä Zoomin välityksellä.

Aloitteenamme on koota nykyistä paremmin yhteen rauhan ja ympäristön puolesta toimivia järjestöjä ja aktivisteja Suomessa ja kansainvälisesti Ympäristö vaatii rauhaa -nimellä kulkevaan hankkeeseen, jonka isona valtakunnallisena ja kansainvälisenä tapahtumana Tampereen hybridiviikonloppu on ensimmäinen.

Hankkeen koordinaattorina toimii Jiri Mäntysalo, johon voi olla yhteydessä missä vaan kysymyksessä ja asiassa: jiri.mantysalo@desili.fi

FI